Op1: Britt Dekker doet dringende oproep aan Liesje Schreinemacher voor Giro 555-actie

Op1: Britt Dekker doet dringende oproep aan Liesje Schreinemacher voor Giro 555-actie

Britt Dekker en Jeroen Pauw zaten zondagavond aan tafel bij Op1 om te praten over de Giro 555-actie voor Oekraïne en daar deed die eerste een vriendelijke doch dringende oproep aan Liesje Schreinemacher, de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking: "We verwachten dat je het eindbedrag gaat verdubbelen, we zouden het erg waarderen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op1: <em>Britt Dekker</em> doet dringende oproep aan Liesje Schreinemacher voor Giro 555-actie Britt Dekker en Jeroen Pauw zaten zondagavond aan tafel bij Op1 om te praten over de Giro 555-actie voor Oekraïne en daar deed die eerste een vriendelijke doch dringende oproep aan Liesje Schreinemacher, de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking: "We verwachten dat je het eindbedrag gaat verdubbelen, we zouden het erg waarderen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Op1: Britt Dekker doet dringende oproep aan Liesje Schreinemacher voor Giro 555-actieActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV