Zien: Evgeniy Levchenko vertelt openhartig over dramatische situatie in Oekraïne

Zien: Evgeniy Levchenko vertelt openhartig over dramatische situatie in Oekraïne

Evgeniy Levchenko kennen we als oud-voetballer van onder meer Sparta Rotterdam en FC Groningen, maar de laatste tijd is hij vooral een bekende Oekraïener die zich uitspreekt over de oorlog in zijn land. Zondagavond was hij te gast bij Humberto om openhartig te vertellen over de dramatische situatie waar zijn familie zich in bevindt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Evgeniy Levchenko</em> vertelt openhartig over dramatische situatie in <em>Oekraïne</em> Evgeniy Levchenko kennen we als oud-voetballer van onder meer Sparta Rotterdam en FC Groningen, maar de laatste tijd is hij vooral een bekende Oekraïener die zich uitspreekt over de oorlog in zijn land. Zondagavond was hij te gast bij Humberto om openhartig te vertellen over de dramatische situatie waar zijn familie zich in bevindt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Humanitaire catastrofeLevchenko vertelt dat hij lang aan de telefoon heeft gehangen met familieleden, die hem vertelden hoe hun situatie op dit moment is. Loodzwaar, zo blijkt, want het is de afgelopen dagen weer een stuk kouder geworden. Ook is het beginnen te sneeuwen. Een "humanitaire catastrofe" dreigt, want de aanvoer van eten en andere belangrijke levensmiddelen is zeer beperkt door de vernielde infrastructuur. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Evgeniy Levchenko vertelt openhartig over dramatische situatie in Oekraïne

Humanitaire catastrofe
Levchenko vertelt dat hij lang aan de telefoon heeft gehangen met familieleden, die hem vertelden hoe hun situatie op dit moment is. Loodzwaar, zo blijkt, want het is de afgelopen dagen weer een stuk kouder geworden. Ook is het beginnen te sneeuwen. Een "humanitaire catastrofe" dreigt, want de aanvoer van eten en andere belangrijke levensmiddelen is zeer beperkt door de vernielde infrastructuur.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV