Video: Daisy, het nichtje van Monique Westenberg, doet mee aan Million Dollar Island

Video: Daisy, het nichtje van Monique Westenberg, doet mee aan Million Dollar Island

Dat er geen BN'ers meedoen aan Million Dollar Island betekent natuurlijk niet dat er geen familieleden van BN'ers te zien zijn. Zo is daar de 31-jarige kermisexploitant Daisy, die het nichtje is van de terugkerende ex van André Hazes: Monique Westenberg. Eenmaal angekomen op het onbewoonde eiland zegt zij: "Waar the fuck ben ik aan begonnen!?" Bekijk het fragment hieronder.

Video: Daisy, het nichtje van Monique Westenberg, doet mee aan <em>Million Dollar Island</em> Dat er geen BN'ers meedoen aan Million Dollar Island betekent natuurlijk niet dat er geen familieleden van BN'ers te zien zijn. Zo is daar de 31-jarige kermisexploitant Daisy, die het nichtje is van de terugkerende ex van André Hazes: Monique Westenberg. Eenmaal angekomen op het onbewoonde eiland zegt zij: "Waar the fuck ben ik aan begonnen!?" Bekijk het fragment hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Video: Explosieve ruzie in eerste uitzending Million Dollar Island Bekijk deze video » Video: Dennis van der Geest vindt het verfrissend dat Million Dollar Island niet met BN'ers is Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV