DC Club van Super-Pets vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de trailer met Batman

DC Club van Super-Pets vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de trailer met Batman

Vanaf 18 mei kun je naar de bioscoop om DC Club van Super-Pets te bekijken. Het verhaal draait om de beste vrienden Krypto de Superhond en Superman. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Maar dan worden Superman en de rest van de Justice League ontvoerd. En Krypto besluiten samen met Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn de superhelden te redden. Onder anderen Dwayne Johnson, John Krasinski en Kevin Hart zijn te horen in deze film, de Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

DC Club van Super-Pets is vanaf 18 mei 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien. In de video hieronder kun je de trailer van DC Club van Super-Pets met Batman bekijken.

<em>DC Club van Super-Pets</em> vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de trailer met Batman Vanaf 18 mei kun je naar de bioscoop om DC Club van Super-Pets te bekijken. Het verhaal draait om de beste vrienden Krypto de Superhond en Superman. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Maar dan worden Superman en de rest van de Justice League ontvoerd. En Krypto besluiten samen met Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn de superhelden te redden. Onder anderen Dwayne Johnson, John Krasinski en Kevin Hart zijn te horen in deze film, de Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt. DC Club van Super-Pets is vanaf 18 mei 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien. In de video hieronder kun je de trailer van DC Club van Super-Pets met Batman bekijken. Bekijk de trailer van The Batman: vanaf 3 maart in de bioscoop Bekijk deze video » Robert Pattinson heel blij met rol van Batman: "Geen moment getwijfeld" Bekijk deze video »
Trailer :
DC Club van Super-Pets vanaf 18 mei in de bioscoop: bekijk de trailer met Batman

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV