Pauw & Jinek gemist? 'Zo ziet de moeder van Mark Rutte er dus uit'

Pauw & Jinek gemist? 'Zo ziet de moeder van Mark Rutte er dus uit'

Pauw & Jinek gemist? 'Zo ziet de moeder van Mark Rutte er dus uit' Cabaretier Martijn Koning heeft zijn ogen de kost gegeven gedurende de uitzending van Pauw & Jinek: de verkiezingen. Hij sluit het programma af met een korte conference. "Mevrouw Jorritsma, ik vind het zo leuk om u een keer in het echt te zien. Zo ziet de moeder van Mark Rutte er dus uit. " Bekijk de beelden. Pauw & Jinek gemist? Paul Rosenmöller denkt dat kabinet zijn meerderheid gaat verliezen Bekijk deze video » Pauw & Jinek gemist: Wat vindt DENK van de ondervertegenwoordiging van vrouwen op hoge posities in de maatschappij? Bekijk deze video »
TV :
Pauw & Jinek gemist? 'Zo ziet de moeder van Mark Rutte er dus uit'

Cabaretier Martijn Koning heeft zijn ogen de kost gegeven gedurende de uitzending van Pauw & Jinek: de verkiezingen. Hij sluit het programma af met een korte conference. "Mevrouw Jorritsma, ik vind het zo leuk om u een keer in het echt te zien. Zo ziet de moeder van Mark Rutte er dus uit. " Bekijk de beelden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pauw & Jinek gemist? 'Zo ziet de moeder van Mark Rutte er dus uit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV