Bekijk het verkiezingsvragenvuur met CU-leider Gert-Jan Segers (WNL)

Bekijk het verkiezingsvragenvuur met CU-leider Gert-Jan Segers (WNL)

Op maandag 14, dinsdag 15 of woensdag 16 maart mogen we weer een stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. In aanloop daarnaartoe schuift er iedere dag een lijsttrekker aan in Goedemorgen Nederland, die daar zeven stellingen beantwoordt. Dinsdag 8 maart was dat fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers. Hoe moeten we de woningnood oplossen? Moet het opvangen van vluchtelingen verplicht worden? En slaapt hij liever in een hotel, of op de camping?

Bekijk in de video hieronder de antwoorden van CU-leider Gert-Jan Segers op het verkiezingsvragenvuur van WNL.

Bekijk het verkiezingsvragenvuur met CU-leider <em>Gert-Jan Segers</em> (<em>WNL</em>) Op maandag 14, dinsdag 15 of woensdag 16 maart mogen we weer een stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. In aanloop daarnaartoe schuift er iedere dag een lijsttrekker aan in Goedemorgen Nederland, die daar zeven stellingen beantwoordt. Dinsdag 8 maart was dat fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers. Hoe moeten we de woningnood oplossen? Moet het opvangen van vluchtelingen verplicht worden? En slaapt hij liever in een hotel, of op de camping? Bekijk in de video hieronder de antwoorden van CU-leider Gert-Jan Segers op het verkiezingsvragenvuur van WNL. Bekijk ook Video: Chinese president Xi Jinping heeft belangrijke rol in Oekraïne-conflict Bekijk deze video » Hubert Bruls over opvangen van 50.000 Oekraïense vluchtelingen: "Moet gewoon lukken" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk het verkiezingsvragenvuur met CU-leider Gert-Jan Segers (WNL)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het verkiezingsvragenvuur met CU-leider Gert-Jan Segers (WNL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV