René van der Gijp over Quincy Promes: "Hij zei..als ik een pistool had, had ik hem doodgeschoten"

René van der Gijp over Quincy Promes: "Hij zei..als ik een pistool had, had ik hem doodgeschoten"

Uit afgetapt telefoonverkeer van Quincy Promes over de steekpartij uit 2022 waarbij zijn neef werd neergestoken, blijkt dat de profvoetballer toch niet zo onschuldig is als hij doet voorkomen. "Tot drie keer toe zegt hij dat hij zijn neef had willen vermoorden", verduidelijkt Wilfred Genee het verhaal.

Pistool
"Hij zei ook, als ik een pistool had, had ik hem doodgeschoten", vult René van der Gijp aan. Genoeg bewijslast zou je denken maar Johan Derksen vreest dat dat misschien nog weleens in het voordeel van Promes kan gaan werken: "Ik denk dat zijn advocaat probeert in te brengen dat het bewijs op verkeerde en niet-toegestane wijze is gevonden. Zoiets zal het wel worden." Bekijk het fragment van VI Vandaag hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

René van der Gijp over <em>Quincy Promes</em>: &quot;Hij zei..als ik een pistool had, had ik hem doodgeschoten&quot; Uit afgetapt telefoonverkeer van Quincy Promes over de steekpartij uit 2022 waarbij zijn neef werd neergestoken, blijkt dat de profvoetballer toch niet zo onschuldig is als hij doet voorkomen. "Tot drie keer toe zegt hij dat hij zijn neef had willen vermoorden", verduidelijkt Wilfred Genee het verhaal. Pistool"Hij zei ook, als ik een pistool had, had ik hem doodgeschoten", vult René van der Gijp aan. Genoeg bewijslast zou je denken maar Johan Derksen vreest dat dat misschien nog weleens in het voordeel van Promes kan gaan werken: "Ik denk dat zijn advocaat probeert in te brengen dat het bewijs op verkeerde en niet-toegestane wijze is gevonden. Zoiets zal het wel worden." Bekijk het fragment van VI Vandaag hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over Quincy Promes: "Hij zei..als ik een pistool had, had ik hem doodgeschoten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV