Antoinette Hertsenberg vertelt bij Jinek wie slachtoffers van koopkrachtdaling worden

Antoinette Hertsenberg vertelt bij Jinek wie slachtoffers van koopkrachtdaling worden

Door de oorlog in Rusland krijgen we in Nederland te maken met een sterke koopkrachtdaling. Daar was sowieso al sprake van, maar die wordt nu alleen nog maar versterkt. Volgens Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg zijn het opnieuw de mensen met een laag inkomen die de dupe zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Antoinette Hertsenberg</em> vertelt bij <em>Jinek</em> wie slachtoffers van koopkrachtdaling worden Door de oorlog in Rusland krijgen we in Nederland te maken met een sterke koopkrachtdaling. Daar was sowieso al sprake van, maar die wordt nu alleen nog maar versterkt. Volgens Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg zijn het opnieuw de mensen met een laag inkomen die de dupe zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. ToeslagenaffaireTweede Kamerlid Pieter Omtzigt zit ook aan tafel en voor hem wordt het meteen concreet gemaakt: het zijn de slachtoffers van de Toeslagenaffaire, waar hij zich zo hard voor heeft gemaakt, die de koopkrachtdaling het hardst zullen voelen. Daar komen de stijgende energieprijzen nog eens bij. Bij Radar komen nu al mailtjes binnen van mensen die 49 procent van hun besteedbare inkomen uitgeven aan de energierekening. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Antoinette Hertsenberg vertelt bij Jinek wie slachtoffers van koopkrachtdaling worden

Toeslagenaffaire
Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt zit ook aan tafel en voor hem wordt het meteen concreet gemaakt: het zijn de slachtoffers van de Toeslagenaffaire, waar hij zich zo hard voor heeft gemaakt, die de koopkrachtdaling het hardst zullen voelen. Daar komen de stijgende energieprijzen nog eens bij. Bij Radar komen nu al mailtjes binnen van mensen die 49 procent van hun besteedbare inkomen uitgeven aan de energierekening.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV