Lone van Roosendaal verlaat Goede tijden, slechte tijden: "Dank aan alle trouwe kijkers!" (video)

Lone van Roosendaal verlaat Goede tijden, slechte tijden: "Dank aan alle trouwe kijkers!" (video)

De exit van Lone van Roosendaal uit GTST lijkt definitief. De actrice, die in de soap als Billy de Palma is te zien, neemt op Instagram afscheid. Lone post bij de onderstaande beelden in het Shownieuws-fragment: "Billy de Palma has left the building en dit keer voorgoed. Dank aan alle trouwe kijkers! En grote dank aan alle lieverds van GTST voor de fijne tijd. Dank dank dank.. ik ben met Richard van Nooten (Edwin Jonker) met vervroegd pensioen. Het gaat jullie goed! Op naar nieuwe projecten!"

Goede tijden, slechte tijden is elke werkdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

<em>Lone van Roosendaal</em> verlaat <em>Goede tijden, slechte tijden</em>: &quot;Dank aan alle trouwe kijkers!&quot; (video) De exit van Lone van Roosendaal uit GTST lijkt definitief. De actrice, die in de soap als Billy de Palma is te zien, neemt op Instagram afscheid. Lone post bij de onderstaande beelden in het Shownieuws-fragment: "Billy de Palma has left the building en dit keer voorgoed. Dank aan alle trouwe kijkers! En grote dank aan alle lieverds van GTST voor de fijne tijd. Dank dank dank.. ik ben met Richard van Nooten (Edwin Jonker) met vervroegd pensioen. Het gaat jullie goed! Op naar nieuwe projecten!" Goede tijden, slechte tijden is elke werkdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Bekijk ook Zien: 'GTST-bitch' Billy de Palma is terug (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Lone van Roosendaal over terugkeer GTST (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lone van Roosendaal verlaat Goede tijden, slechte tijden: "Dank aan alle trouwe kijkers!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV