Over mijn lijk: Bijzondere uitvaart van Patrick & een reis naar Venetië met Irene (video)

Over mijn lijk: Bijzondere uitvaart van Patrick & een reis naar Venetië met Irene (video)

Vanavond, woensdag 9 maart, komt er een einde aan het ontroerende seizoen van Over Mijn Lijk, waarin Tim Hofman een aantal jongeren volgt die ongeneeslijk ziek zijn: "Kan het bijna niet geloven, maar morgen is alweer de laatste uitzending van Over Mijn Lijk van dit seizoen. Met de uitvaart van Patrick (en wat voor één), een aandenken van Kiki, een afsluitend gesprek met vriend Jip én ik ben in Venetië met Irene (wat echt mega was)", schrijft Tim Hofman dinsdag op zijn Instagrampagina.

Bekijk hieronder beelden van de laatste aflevering van dit seizoen Over Mijn Lijk. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

<em>Over mijn lijk</em>: Bijzondere uitvaart van Patrick &amp; een reis naar Venetië met Irene (video) Vanavond, woensdag 9 maart, komt er een einde aan het ontroerende seizoen van Over Mijn Lijk, waarin Tim Hofman een aantal jongeren volgt die ongeneeslijk ziek zijn: "Kan het bijna niet geloven, maar morgen is alweer de laatste uitzending van Over Mijn Lijk van dit seizoen. Met de uitvaart van Patrick (en wat voor één), een aandenken van Kiki, een afsluitend gesprek met vriend Jip én ik ben in Venetië met Irene (wat echt mega was)", schrijft Tim Hofman dinsdag op zijn Instagrampagina. Bekijk hieronder beelden van de laatste aflevering van dit seizoen Over Mijn Lijk. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Over Mijn Lijk: Chiara en Julia verliezen na vader straks ook moeder en zus Irene Bekijk deze video » Patrick (Over Mijn Lijk) deelt geheim voor fijn leven: ‘Rijk leven, arm sterven’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV