Mocro Maffia: Paus staat oog in oog met Turkse maffia in zevende aflevering

Mocro Maffia: Paus staat oog in oog met Turkse maffia in zevende aflevering

Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia.

Zit je al klaar voor de nieuwe aflevering van Mocro Maffia? Dan zit je hier goed, want hieronder kun je alvast kijken naar de eerste beelden van de zevende aflevering van de nieuwste reeks, die vanaf vrijdag te zien is.

Turkse maffia
In de zevende aflevering van Mocro Maffia komt Paus oog in oog te staan met de Turkse maffia. En al hoewel Paus en zijn team hen niet meteen als een bedreiging zagen, lijkt de situatie toch wel dreigender dan gedacht.

Bekijk de beelden van de zevende aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 hieronder. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

<em>Mocro Maffia</em>: Paus staat oog in oog met Turkse maffia in zevende aflevering Lees ook onze serierecensie van Mocro Maffia. Zit je al klaar voor de nieuwe aflevering van Mocro Maffia? Dan zit je hier goed, want hieronder kun je alvast kijken naar de eerste beelden van de zevende aflevering van de nieuwste reeks, die vanaf vrijdag te zien is. Turkse maffiaIn de zevende aflevering van Mocro Maffia komt Paus oog in oog te staan met de Turkse maffia. En al hoewel Paus en zijn team hen niet meteen als een bedreiging zagen, lijkt de situatie toch wel dreigender dan gedacht. Bekijk de beelden van de zevende aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 hieronder. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Bekijk ook Mocro Maffia seizoen 4: bekijk de eerste beelden van de zesde aflevering Bekijk deze video » Mocro Maffia: Vrouw van Romano maakt come-back in aflevering 6 (video) Bekijk deze video »
Serie :
Mocro Maffia: Paus staat oog in oog met Turkse maffia in zevende aflevering


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mocro Maffia: Paus staat oog in oog met Turkse maffia in zevende aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV