Klaas Dijkhoff in Jinek: ‘Politici zijn geen vreemde diersoort zoals een baviaan’

Klaas Dijkhoff in Jinek: ‘Politici zijn geen vreemde diersoort zoals een baviaan’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Klaas Dijkhoff vertelt bij Jinek meer over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en de lokale politici. “Politici zijn geen vreemde diersoort zoals een baviaan, het zijn gewoon mensen”, aldus Dijkhoff. “Het zijn gewoon mensen die zich inzetten, de een gaat naar het bestuur van de voetbalclub, de ander gaat de gemeenteraad in. Het zijn mensen die hun eigen omgeving willen verbeteren, misschien vinden ze iets wat jij niet vindt, maar het zijn gewoon mensen met een gezin die hun best doen. Stem er niet op als je het niet moet, maar laat ze verder met rust. “Ook vertelt Dijkhoff over de impact van de oorlog in Oekraïne op de gemeenteraadsverkiezingen.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Klaas Dijkhoff in <em>Jinek</em>: ‘Politici zijn geen vreemde diersoort zoals een baviaan’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Klaas Dijkhoff vertelt bij Jinek meer over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en de lokale politici. “Politici zijn geen vreemde diersoort zoals een baviaan, het zijn gewoon mensen”, aldus Dijkhoff. “Het zijn gewoon mensen die zich inzetten, de een gaat naar het bestuur van de voetbalclub, de ander gaat de gemeenteraad in. Het zijn mensen die hun eigen omgeving willen verbeteren, misschien vinden ze iets wat jij niet vindt, maar het zijn gewoon mensen met een gezin die hun best doen. Stem er niet op als je het niet moet, maar laat ze verder met rust. “Ook vertelt Dijkhoff over de impact van de oorlog in Oekraïne op de gemeenteraadsverkiezingen. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Klaas Dijkhoff in Jinek: ‘Politici zijn geen vreemde diersoort zoals een baviaan’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV