Zien: Keuringsdienst van waarde over verschil tussen verse vis en diepvries vis

Zien: Keuringsdienst van waarde over verschil tussen verse vis en diepvries vis

Vis wil je vers, want vers is lekkerder. Supermarkten liggen er dan ook vol mee. Plastic bakjes waar met grote letters 'verse vis' op staat. Maar draai het bakje om en de kleine letters vertellen iets vreemds: ontdooid! Die verse vis was dus eerst bevroren. Wat is het verschil tussen verse vis en de vis die even verderop stukken goedkoper in de vriezer ligt? Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering.

Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Keuringsdienst van waarde</em> over verschil tussen verse vis en diepvries vis Vis wil je vers, want vers is lekkerder. Supermarkten liggen er dan ook vol mee. Plastic bakjes waar met grote letters 'verse vis' op staat. Maar draai het bakje om en de kleine letters vertellen iets vreemds: ontdooid! Die verse vis was dus eerst bevroren. Wat is het verschil tussen verse vis en de vis die even verderop stukken goedkoper in de vriezer ligt? Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst Van Waarde: duizenden piepjonge bokjes geslacht voor hondenvoer Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: zit er nou echt slachtafval in de frikandel? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Keuringsdienst van waarde over verschil tussen verse vis en diepvries vis

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV