Jan Uriot is fan van Million Dollar Island maar "bewoners van de Filipijnen zullen niet blij zijn" (video)

Jan Uriot is fan van Million Dollar Island maar "bewoners van de Filipijnen zullen niet blij zijn" (video)

In de rubriek Wat Vindt Jan? laat Privé-icoon Jan Uriot wekelijks zijn licht schijnen over zijn hoogte- en dieptepunten in de wereld van glitter en glamour. Deze week over Hans Kazan. De illusionist gaat door een zware periode nu zijn gezondheid hem in de steek laat. Verder realityster Roy Donders, die zijn geluk heeft gevonden bij een vrouw. Ook geeft Jan zijn mening over de nieuwe SBS6-show Million Dollar Island. Jan is fan "maar de mensen op de Filipijnen zullen niet blij zijn." Bekijk de aflevering van Wat Vindt Jan? hieronder.

<em>Jan Uriot</em> is fan van <em>Million Dollar Island</em> maar &quot;bewoners van de Filipijnen zullen niet blij zijn&quot; (video) In de rubriek Wat Vindt Jan? laat Privé-icoon Jan Uriot wekelijks zijn licht schijnen over zijn hoogte- en dieptepunten in de wereld van glitter en glamour. Deze week over Hans Kazan. De illusionist gaat door een zware periode nu zijn gezondheid hem in de steek laat. Verder realityster Roy Donders, die zijn geluk heeft gevonden bij een vrouw. Ook geeft Jan zijn mening over de nieuwe SBS6-show Million Dollar Island. Jan is fan "maar de mensen op de Filipijnen zullen niet blij zijn." Bekijk de aflevering van Wat Vindt Jan? hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Video: Daisy, het nichtje van Monique Westenberg, doet mee aan Million Dollar Island Bekijk deze video » Vooruitblik komend seizoen Million Dollar Island: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Show :
Jan Uriot is fan van Million Dollar Island maar "bewoners van de Filipijnen zullen niet blij zijn" (video)

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV