Boer zoekt vrouw: Bekijk de eerste beelden van de groepsdate aflevering

Boer zoekt vrouw: Bekijk de eerste beelden van de groepsdate aflevering

Zondag kunnen we weer gaan zitten voor een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Dan gaan de boeren op groepsdate. De 69-jarige Hans krijgt tijdens de date de kans om zijn toekomstige boerinnen te testen op hun soepele heupen. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw in de video hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Bekijk de eerste beelden van de <em>groepsdate</em> aflevering Zondag kunnen we weer gaan zitten voor een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Dan gaan de boeren op groepsdate. De 69-jarige Hans krijgt tijdens de date de kans om zijn toekomstige boerinnen te testen op hun soepele heupen. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw in de video hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zondag speeddates in Boer zoekt vrouw: 'Zo ongemakkelijk!' Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: Boerin Janine krijgt een daverend applaus van de heren (video) Bekijk deze video »
TV :
Boer zoekt vrouw: Bekijk de eerste beelden van de groepsdate aflevering

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV