Video: Tim Hofman reageert op prijs 'Meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media'

Video: Tim Hofman reageert op prijs 'Meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media'

Tim Hofman staat dit jaar bovenaan de Media100, de jaarlijkse lijst van de honderd meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media. De elfde editie van de lijst werd gisteren, woensdag 9 maart, onthuld tijdens het Media100 | Marketing100 Event in de Kromhouthal in Amsterdam. Tim Hofman is door het dolle heen en deelt berichten op zijn Instagrampagina. Bekijk hieronder zijn Instagram Story en Instagram post over het winnen van de prijs: "Hele eer en alles maar..."

Video: <em>Tim Hofman</em> reageert op prijs 'Meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media' Tim Hofman staat dit jaar bovenaan de Media100, de jaarlijkse lijst van de honderd meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media. De elfde editie van de lijst werd gisteren, woensdag 9 maart, onthuld tijdens het Media100 | Marketing100 Event in de Kromhouthal in Amsterdam. Tim Hofman is door het dolle heen en deelt berichten op zijn Instagrampagina. Bekijk hieronder zijn Instagram Story en Instagram post over het winnen van de prijs: "Hele eer en alles maar..." Bekijk ook Patrick (Over Mijn Lijk) deelt geheim voor fijn leven: ‘Rijk leven, arm sterven’ Bekijk deze video » Over mijn lijk: Bijzondere uitvaart van Patrick & een reis naar Venetië met Irene (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Tim Hofman reageert op prijs 'Meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Tim Hofman reageert op prijs 'Meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV