Video: Samantha Steenwijk scheurt over circuit van Zandvoort in Formule 1-bolide

Video: Samantha Steenwijk scheurt over circuit van Zandvoort in Formule 1-bolide

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw op Netflix in de maand maart.

Formule 1-fans opgelet want morgen is het vierde seizoen van Drive to Survive te zien op Netflix. Het belooft een flinke knaller te worden met natuurlijk hoofdrollen voor Lewis Hamilton en Max Verstappen. Om alvast een beetje in de stemming te komen maakte Samantha Steenwijk vandaag circuit van Zandvoort onveilig.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Samantha Steenwijk</em> scheurt over <em>circuit van Zandvoort</em> in Formule 1-bolide Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw op Netflix in de maand maart. Formule 1-fans opgelet want morgen is het vierde seizoen van Drive to Survive te zien op Netflix. Het belooft een flinke knaller te worden met natuurlijk hoofdrollen voor Lewis Hamilton en Max Verstappen. Om alvast een beetje in de stemming te komen maakte Samantha Steenwijk vandaag circuit van Zandvoort onveilig. Tekst gaat verder onder de video. Drive to Survive S4Formula 1: Drive to Survive is terug en het belooft het meest dramatische seizoen ooit te worden. Rivaliteit, een hecht team, nieuwe coureurs en een nieuwe winnaar maken dit seizoen tot het beste dat we tot nu toe hebben gehad. Formula 1: Drive to Survive is vanaf 11 maart te zien op Netflix. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Samantha Steenwijk scheurt over circuit van Zandvoort in Formule 1-bolide

Drive to Survive S4
Formula 1: Drive to Survive is terug en het belooft het meest dramatische seizoen ooit te worden. Rivaliteit, een hecht team, nieuwe coureurs en een nieuwe winnaar maken dit seizoen tot het beste dat we tot nu toe hebben gehad.

Formula 1: Drive to Survive is vanaf 11 maart te zien op Netflix.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV