Jinek: moeten de oligarchen Poetin gaan stoppen?

Jinek: moeten de oligarchen Poetin gaan stoppen?

Universitair docent Cyber-security Mariëlle Wijermans sprak donderdagavond met Eva Jinek over hoe Poetin te stoppen is en wat de oligarchen van zijn barbaarse acties vinden: 'Die hebben gigantische belangen die door de sancties enorm worden geraakt. Die moeten nu gaan kiezen en die zijn minder loyaal. Dat is de omgeving waarvan we moeten hopen dat er iets gaat gebeuren.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 10 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: moeten de <em>oligarchen</em> Poetin gaan stoppen? Universitair docent Cyber-security Mariëlle Wijermans sprak donderdagavond met Eva Jinek over hoe Poetin te stoppen is en wat de oligarchen van zijn barbaarse acties vinden: 'Die hebben gigantische belangen die door de sancties enorm worden geraakt. Die moeten nu gaan kiezen en die zijn minder loyaal. Dat is de omgeving waarvan we moeten hopen dat er iets gaat gebeuren.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 10 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: moeten de oligarchen Poetin gaan stoppen?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV