Eerste beelden De Alleskunner VIPS: Justine Pelmelay raakt blikken andere deelnemer

Eerste beelden De Alleskunner VIPS: Justine Pelmelay raakt blikken andere deelnemer

Vrijdagavond gaat een nieuw seizoen van start van De Alleskunner VIPS. Verschillende bekende Nederlanders gaan talloze spellen spelen en bij elk spel valt er iemand af. Vanavond staan 55 BN’ers aan de start van het programma, en in de eerste beelden is te zien dat niet alles vlekkeloos gaat bij de deelnemers. Zo gooit Justine Pelmelay bijvoorbeeld per ongeluk de blikken van een andere kandidaat om… Verder doen ook onder anderen Koen Kardashian, Glenn Helder, Ferry Doedens en Natasja Froger mee.

Bekijk de eerste beelden van van De Alleskunner VIPS hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Eerste beelden <em>De Alleskunner VIPS</em>: Justine Pelmelay raakt blikken andere deelnemer Vrijdagavond gaat een nieuw seizoen van start van De Alleskunner VIPS. Verschillende bekende Nederlanders gaan talloze spellen spelen en bij elk spel valt er iemand af. Vanavond staan 55 BN’ers aan de start van het programma, en in de eerste beelden is te zien dat niet alles vlekkeloos gaat bij de deelnemers. Zo gooit Justine Pelmelay bijvoorbeeld per ongeluk de blikken van een andere kandidaat om… Verder doen ook onder anderen Koen Kardashian, Glenn Helder, Ferry Doedens en Natasja Froger mee. Bekijk de eerste beelden van van De Alleskunner VIPS hieronder. Het nieuwe seizoen van De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vrijdag in finale van De Alleskunner: deelnemers spelen ‘wie ben ik?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV