Expeditie Robinson All Stars: Dio vertelt hoe een zee-egel hem naar huis stuurt

Expeditie Robinson All Stars: Dio vertelt hoe een zee-egel hem naar huis stuurt

Dio heeft Expeditie Robinson All Stars moeten verlaten. Niet omdat andere kandidaten hem naar huis hebben gestuurd, maar een zee-egel. “Toen kwam ik met mijn voet met mijn volle gewicht op een zee-egel terecht. Ik heb echt in tijden niet zo veel pijn gehad”, vertelt de rapper. “Eenmaal bij het kamp moesten ze al die naalden eruit halen, anders kan het heel erg gaan ontsteken. Dat ging niet, ik had er iets van twaalf in mijn voet zitten.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Expeditie Robinson All Stars is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson All Stars</em>: Dio vertelt hoe een zee-egel hem naar huis stuurt Dio heeft Expeditie Robinson All Stars moeten verlaten. Niet omdat andere kandidaten hem naar huis hebben gestuurd, maar een zee-egel. “Toen kwam ik met mijn voet met mijn volle gewicht op een zee-egel terecht. Ik heb echt in tijden niet zo veel pijn gehad”, vertelt de rapper. “Eenmaal bij het kamp moesten ze al die naalden eruit halen, anders kan het heel erg gaan ontsteken. Dat ging niet, ik had er iets van twaalf in mijn voet zitten.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Expeditie Robinson All Stars is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Zien: Dio moet Expeditie Robinson verlaten na aanvaring met zee-egel en belt naar huis Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson All Stars: Dio vertelt hoe een zee-egel hem naar huis stuurt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV