Ira Koval in M: "Hoeveel van ons moeten er nog sterven voordat de rest van de wereld ingrijpt?"

Ira Koval in M: "Hoeveel van ons moeten er nog sterven voordat de rest van de wereld ingrijpt?"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 11 maart. Je kan ook de hele uitzending van 11 maart terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Ira Koval</em> in <em>M</em>: &quot;Hoeveel van ons moeten er nog sterven voordat de rest van de wereld ingrijpt?&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 11 maart. Je kan ook de hele uitzending van 11 maart terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Ira Koval is radeloos als het gaat om de oorlog in Oekraïne. Ze kan er met haar hoofd niet bij dat omliggende landen niet ingrijpen: "Hoeveel van ons moeten er nog sterven voordat de rest van de wereld ingrijpt?" Ze neemt het voorbeeld van de Twin Towers: "Toen de vliegtuigen in de Twin Towers vlogen in Amerika, was iedereen op zoek naar terroristen." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ira Koval in M: "Hoeveel van ons moeten er nog sterven voordat de rest van de wereld ingrijpt?"

Ira Koval is radeloos als het gaat om de oorlog in Oekraïne. Ze kan er met haar hoofd niet bij dat omliggende landen niet ingrijpen: "Hoeveel van ons moeten er nog sterven voordat de rest van de wereld ingrijpt?" Ze neemt het voorbeeld van de Twin Towers: "Toen de vliegtuigen in de Twin Towers vlogen in Amerika, was iedereen op zoek naar terroristen."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ira Koval in M: "Hoeveel van ons moeten er nog sterven voordat de rest van de wereld ingrijpt?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV