Zien: ook Rico Verhoeven slachtoffer van Nederlandse Tinder Swindler

Zien: ook Rico Verhoeven slachtoffer van Nederlandse Tinder Swindler

Bekijk de serierecensie van The Tinder Swindler via Gids.tv.

De Tinder Swindler is een heus begrip geworden na de onthullende documentaire. Echter zou er ook een Nederlandse Tinder Swindler rondlopen, Tiffany van D. is haar naam. Na de uitzending over deze mevrouw, hebben zich meerdere slachtoffers aangemeld. Ook Rico Verhoeven zou daartussen zitten.

Zien: ook <em>Rico Verhoeven</em> slachtoffer van Nederlandse <em>Tinder Swindler</em> Bekijk de serierecensie van The Tinder Swindler via Gids.tv. De Tinder Swindler is een heus begrip geworden na de onthullende documentaire. Echter zou er ook een Nederlandse Tinder Swindler rondlopen, Tiffany van D. is haar naam. Na de uitzending over deze mevrouw, hebben zich meerdere slachtoffers aangemeld. Ook Rico Verhoeven zou daartussen zitten. GesponsordTiffany van D. zou bijvoorbeeld aan oud-talentenjacht winnaar Deon Leon en zijn vrouw, K-otic zangeres Rachel Kramer een vaste baan hebben belooft in een luxe beach bar: "Het loopt in de tienduizenden euro's", aldus Deon. Ook Rico Verhoeven heeft met gesponsorde logo's van de beach bar op zijn kleding rondgelopen. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: ook Rico Verhoeven slachtoffer van Nederlandse Tinder Swindler

Gesponsord
Tiffany van D. zou bijvoorbeeld aan oud-talentenjacht winnaar Deon Leon en zijn vrouw, K-otic zangeres Rachel Kramer een vaste baan hebben belooft in een luxe beach bar: "Het loopt in de tienduizenden euro's", aldus Deon. Ook Rico Verhoeven heeft met gesponsorde logo's van de beach bar op zijn kleding rondgelopen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: ook Rico Verhoeven slachtoffer van Nederlandse Tinder Swindler of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV