Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Kijkcijferkanon Heel Holland Bakt is vanaf vanavond terug. Dit seizoen niet op zondag, maar op zaterdagavond. Verder blijven alle bakingrediënten hetzelfde: tien thuisbakkers strijden in de welbekende tent om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden beoordelen, André van Duin presenteert. Alle fragmenten uit deze uitzending Heel Holland Bakt voortaan op zaterdag uitgezonden: André van Duin is in de war Bekijk deze video » Heel Holland Bakt gemist? Bloed, zweet en tranen voor honderdzestig madeleines (video) Bekijk deze video » CakeIn de eerste aflevering gaan de bakkers aan de slag met het thema 'Cake'. Ze maken een ouderwetse Hollandse klassieker: de slagroomtaart. Elke bakker geeft er z’n eigen draai aan en zo staan er 10 unieke exemplaren klaar voor de jury. AanpotenIn de technische ronde moeten de bakkers aanpoten. Ze krijgen vijftig minuten om zes roze koeken te maken. Zijn het nou koeken of cakejes? En hoe krijg je die fondant zo mooi roze en stevig op het cakeje zonder druipers? Een uitdagende opdracht is het zeker. BouwwerkHet bakweekend wordt spectaculair afgesloten met een bouwwerk van minimaal veertig madeleines. De bakkers halen al hun creativiteit uit de kast. Zijn alle cakejes goed op smaak, mooi luchtig en hebben ze een buikje?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Kijkcijferkanon Heel Holland Bakt is vanaf vanavond terug. Dit seizoen niet op zondag, maar op zaterdagavond. Verder blijven alle bakingrediënten hetzelfde: tien thuisbakkers strijden in de welbekende tent om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden beoordelen, André van Duin presenteert.

Cake
In de eerste aflevering gaan de bakkers aan de slag met het thema 'Cake'. Ze maken een ouderwetse Hollandse klassieker: de slagroomtaart. Elke bakker geeft er z’n eigen draai aan en zo staan er 10 unieke exemplaren klaar voor de jury.

Aanpoten
In de technische ronde moeten de bakkers aanpoten. Ze krijgen vijftig minuten om zes roze koeken te maken. Zijn het nou koeken of cakejes? En hoe krijg je die fondant zo mooi roze en stevig op het cakeje zonder druipers? Een uitdagende opdracht is het zeker.

Bouwwerk
Het bakweekend wordt spectaculair afgesloten met een bouwwerk van minimaal veertig madeleines. De bakkers halen al hun creativiteit uit de kast. Zijn alle cakejes goed op smaak, mooi luchtig en hebben ze een buikje?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV