Zien: Is gravin Eloise van Oranje zwanger? (Shownieuws)

Zien: Is gravin Eloise van Oranje zwanger? (Shownieuws)

Op verschillende kanalen gingen de geruchten rond dat Gravin Eloise van Oranje in verwachting zou zijn. Zelf is ze het daar absoluut niet mee eens, laat ze zien in een reeks video's.

Zien: Is gravin <em>Eloise van Oranje</em> zwanger? (<em>Shownieuws</em>) Op verschillende kanalen gingen de geruchten rond dat Gravin Eloise van Oranje in verwachting zou zijn. Zelf is ze het daar absoluut niet mee eens, laat ze zien in een reeks video's. SportiefTerwijl ook Evert Santegoeds even een steek onder water uitdeelt naar zijn concurrenten, laat men bij Shownieuws een video zien waarin Eloise aan de wijn zit op een terras. Echt hard bewijs is dat volgens de panelleden niet, maar Santegoeds vindt het "een sportieve manier van reageren." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje Bekijk deze video » Splntr!: Eloise van Oranje kan wel lachen om mensen die Wilhelmus voor haar zingen Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sportief
Terwijl ook Evert Santegoeds even een steek onder water uitdeelt naar zijn concurrenten, laat men bij Shownieuws een video zien waarin Eloise aan de wijn zit op een terras. Echt hard bewijs is dat volgens de panelleden niet, maar Santegoeds vindt het "een sportieve manier van reageren."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV