Eus Akyol bij Jinek: "Quincy Promes zal wel licht verstandelijk beperkt zijn"

Eus Akyol bij Jinek: "Quincy Promes zal wel licht verstandelijk beperkt zijn"

Al jaren is er veel te doen rondom oud-international Quincy Promes. Na nieuwe bewijzen in zijn zaak lijkt schuldigheid onvermijdelijk, zegt ook Eus: "Een erg dubieuze zaak, heel vreemd allemaal."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Eus Akyol bij <em>Jinek</em>: &quot;Quincy Promes zal wel licht verstandelijk beperkt zijn&quot; Al jaren is er veel te doen rondom oud-international Quincy Promes. Na nieuwe bewijzen in zijn zaak lijkt schuldigheid onvermijdelijk, zegt ook Eus: "Een erg dubieuze zaak, heel vreemd allemaal." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. BeperktDe telefoon van Promes werd getapt doordat de politie hem op het spoor had door een batch cocaïne waar hij in had geïnvesteerd: "Het is gevaarlijk om een diagnose op afstand te doen, maar ik denk dat hij licht verstandelijk beperkt hebt, anders doe je dat niet. Die is etnisch beperkt." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eus Akyol bij Jinek: "Quincy Promes zal wel licht verstandelijk beperkt zijn"

Beperkt
De telefoon van Promes werd getapt doordat de politie hem op het spoor had door een batch cocaïne waar hij in had geïnvesteerd: "Het is gevaarlijk om een diagnose op afstand te doen, maar ik denk dat hij licht verstandelijk beperkt hebt, anders doe je dat niet. Die is etnisch beperkt."

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eus Akyol bij Jinek: "Quincy Promes zal wel licht verstandelijk beperkt zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV