Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het leven van de boeren in Boer zoekt vrouw gaat razendsnel. Ze zijn nog maar net bekomen van het feit dat ze afscheid hebben moeten nemen van vijf briefschrijvers, maar ze gaan alweer op dagdate met de vijf overgebleven kandidaten. Alle fragmenten uit deze uitzending Boer zoekt vrouw: Bekijk de eerste beelden van de groepsdate aflevering Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: pannenkoekendans boer Hans houdt de gemoederen bezig Bekijk deze video » Acrobatiek"Om ze alle vijf weer te zien is natuurlijk fantastisch," zegt boer Hans hoopvol aan het begin van zijn dagdate. Vorige week hebben ze in vijf minuten met elkaar kennis gemaakt en vandaag zijn ze de hele dag samen. Boer Evert en zijn vrouwen spelen voor cupido en boer Jouke begint de dag met een cursus acrobatiek. LogerenVerder zien we hoe boerin Janine een sportieve uitdaging met haar mannen aangaat bij een kampvuur. Boer Hans en zijn vrouwen gooien de voetjes van de vloer en boer Rob heeft met zijn vrouwen in een orangerie afgesproken. Aan het eind van dagdate komt Yvon met de lastige, maar zeer bepalende vraag: welke drie dates komen logeren op de boerderij? Bekijk ook Zondag speeddates in Boer zoekt vrouw: 'Zo ongemakkelijk!' Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: Boerin Janine krijgt een daverend applaus van de heren (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het leven van de boeren in Boer zoekt vrouw gaat razendsnel. Ze zijn nog maar net bekomen van het feit dat ze afscheid hebben moeten nemen van vijf briefschrijvers, maar ze gaan alweer op dagdate met de vijf overgebleven kandidaten.

Acrobatiek
"Om ze alle vijf weer te zien is natuurlijk fantastisch," zegt boer Hans hoopvol aan het begin van zijn dagdate. Vorige week hebben ze in vijf minuten met elkaar kennis gemaakt en vandaag zijn ze de hele dag samen. Boer Evert en zijn vrouwen spelen voor cupido en boer Jouke begint de dag met een cursus acrobatiek.

Logeren
Verder zien we hoe boerin Janine een sportieve uitdaging met haar mannen aangaat bij een kampvuur. Boer Hans en zijn vrouwen gooien de voetjes van de vloer en boer Rob heeft met zijn vrouwen in een orangerie afgesproken. Aan het eind van dagdate komt Yvon met de lastige, maar zeer bepalende vraag: welke drie dates komen logeren op de boerderij?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV