Project Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Project Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Project Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het zover: de grote finale van het tweede seizoen van Project Rembrandt. Wie mag zich na vanavond de beste amateurschilder van Nederland noemen? Er zijn nog vier finalisten in de strijd. Alle fragmenten uit deze uitzending Finale Project Rembrandt: bekijk de promo van 13 maart Bekijk deze video » OpgeslotenDe vier finalisten strijden met twee ultieme finale-opdrachten om de titel 'beste amateurkunstschilder van Nederland'. Ze worden 24 uur lang opgesloten in de grootste schatkamer van de Nederlandse kunst om een meesterwerk te kopiëren. Bij de onthulling van dit werk slaat de schrik hen om het hart. RijksmuseumIs deze opdracht wel te doen in 24 uur? Wie lukt het om de beste replica te maken? In het Rijksmuseum presenteren ze hun eigen meesterwerk aan de vakjury. Het finalepronkstuk waarin alles wat ze geleerd hebben, moet samenkomen. Welk werk wordt door de vakjury als beste beoordeeld? Wie wint dit seizoen van Project Rembrandt? Bekijk ook Video: Berget Lewis en Shirma Rouse te gast in Project Rembrandt Bekijk deze video » Halve finale Project Rembrandt: bekijk de promo van 6 maart Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is het zover: de grote finale van het tweede seizoen van Project Rembrandt. Wie mag zich na vanavond de beste amateurschilder van Nederland noemen? Er zijn nog vier finalisten in de strijd.

Opgesloten
De vier finalisten strijden met twee ultieme finale-opdrachten om de titel 'beste amateurkunstschilder van Nederland'. Ze worden 24 uur lang opgesloten in de grootste schatkamer van de Nederlandse kunst om een meesterwerk te kopiëren. Bij de onthulling van dit werk slaat de schrik hen om het hart.

Rijksmuseum
Is deze opdracht wel te doen in 24 uur? Wie lukt het om de beste replica te maken? In het Rijksmuseum presenteren ze hun eigen meesterwerk aan de vakjury. Het finalepronkstuk waarin alles wat ze geleerd hebben, moet samenkomen. Welk werk wordt door de vakjury als beste beoordeeld? Wie wint dit seizoen van Project Rembrandt?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Project Rembrandt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV