Matthijs Gaat Door gemist? Danny Vera & Krezip spelen 'Make It A Memory'

Matthijs Gaat Door gemist? Danny Vera & Krezip spelen 'Make It A Memory'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 12 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em> gemist? Danny Vera &amp; Krezip spelen 'Make It A Memory' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 12 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Jacqueline Govaert en Danny Vera zaten in 1999 samen op de Herman Brood Rockacademy en maakte het beiden niet af. Na een lang telefoongesprek schreven ze samen het nummer 'Make it a Memory', die ze uitvoeren in de studio bij Matthijs. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs Gaat Door gemist? Danny Vera & Krezip spelen 'Make It A Memory'

Jacqueline Govaert en Danny Vera zaten in 1999 samen op de Herman Brood Rockacademy en maakte het beiden niet af. Na een lang telefoongesprek schreven ze samen het nummer 'Make it a Memory', die ze uitvoeren in de studio bij Matthijs.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV