Video: Jarige Dave Roelvink viert 28e verjaardag met zoontje Dien

Video: Jarige Dave Roelvink viert 28e verjaardag met zoontje Dien

Video: Jarige <em>Dave Roelvink</em> viert <em>28e verjaardag</em> met zoontje Dien Dave Roelvink mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen. De realityster is jarig en viert dat voor eerst met zijn zoontje Dien. Op de beelden is te zien hoe Dave verrast wordt terwijl hij met zijn zoontje samen aan het dansen is. Bekijk de beelden uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Dave Roelvink in realityserie Daddy Dave: "Wat heb ik m'n ouders aangedaan vroeger" (video) Bekijk deze video » Zien: Dries Roelvink wilde met Return To Rome naar Eurovisie Songfestival in Italië Bekijk deze video » Dave Roelvink maakt stout grapje bij Marble Mania: "Ik heb zeker balgevoel" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dave Roelvink mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen. De realityster is jarig en viert dat voor eerst met zijn zoontje Dien. Op de beelden is te zien hoe Dave verrast wordt terwijl hij met zijn zoontje samen aan het dansen is.

Bekijk de beelden uit Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Jarige Dave Roelvink viert 28e verjaardag met zoontje Dien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV