Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond in Spoorloos het verhaal van Joan. Hij hoopt eindelijk rust te vinden door antwoorden te krijgen op prangende vragen over zijn biologische ouders. Derk Bolt gaat voor hem aan de slag. Alle fragmenten uit deze uitzending Spoorloos: Joan wil meer weten over zijn biologische familie in Roemenië Bekijk deze video » RoemeniëIn de puberteit kan Joan steeds minder goed meekomen. Hij gaat zich misdragen en wordt vaak weggestuurd, krijgt foute vrienden en belandt van de regen in de drup. Zijn adoptieouders zoeken professionele hulp voor hun in Roemenië geboren zoon. Maar de diagnose is elke keer anders, medicatie blijkt geen oplossing. PsychoseAls Joans adoptievader onverwacht sterft, komt hij in een zware psychose. Met behulp van een persoonlijk begeleider probeert Joan zijn leven weer op de rit te krijgen. Ook het zoeken naar zijn biologische familie in Roemenië staat op zijn to-do-lijstje. Het vinden van antwoorden helpt hopelijk bij het vinden van rust. Bekijk ook Nieuw seizoen Spoorloos start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond in Spoorloos het verhaal van Joan. Hij hoopt eindelijk rust te vinden door antwoorden te krijgen op prangende vragen over zijn biologische ouders. Derk Bolt gaat voor hem aan de slag.

Roemenië
In de puberteit kan Joan steeds minder goed meekomen. Hij gaat zich misdragen en wordt vaak weggestuurd, krijgt foute vrienden en belandt van de regen in de drup. Zijn adoptieouders zoeken professionele hulp voor hun in Roemenië geboren zoon. Maar de diagnose is elke keer anders, medicatie blijkt geen oplossing.

Psychose
Als Joans adoptievader onverwacht sterft, komt hij in een zware psychose. Met behulp van een persoonlijk begeleider probeert Joan zijn leven weer op de rit te krijgen. Ook het zoeken naar zijn biologische familie in Roemenië staat op zijn to-do-lijstje. Het vinden van antwoorden helpt hopelijk bij het vinden van rust.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV