Nieuw seizoen De Verraders vanaf 1 april: ‘Het is de ene mindfuck na de andere’

Nieuw seizoen De Verraders vanaf 1 april: ‘Het is de ene mindfuck na de andere’

Vanaf 1 april kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van De Verraders. Er is een nieuw blik met bekende Nederlanders opengetrokken die deze keer een poging doen om de verraders te ontmaskeren.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>De Verraders</em> vanaf 1 april: ‘Het is de ene mindfuck na de andere’ Vanaf 1 april kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van De Verraders. Er is een nieuw blik met bekende Nederlanders opengetrokken die deze keer een poging doen om de verraders te ontmaskeren. Lees verder onder de video. Irene Moors, Babette van Veen en Stefano Keizers doen meeIn de nieuwe reeks doen onder anderen Irene Moors, Steven Brunswijk, Frank Evenblij, Babette van Veen en Stefano Keizers mee. Er worden drie verraders aangewezen die (in het geheim) tegen de getrouwen strijden om een pot met zilver in de wacht te slepen. "Het is de ene mindfuck na de andere." Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van De Verraders hierboven. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Irene Moors, Babette van Veen en Stefano Keizers doen mee
In de nieuwe reeks doen onder anderen Irene Moors, Steven Brunswijk, Frank Evenblij, Babette van Veen en Stefano Keizers mee. Er worden drie verraders aangewezen die (in het geheim) tegen de getrouwen strijden om een pot met zilver in de wacht te slepen. "Het is de ene mindfuck na de andere."

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van De Verraders hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf vrijdag 1 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV