Opsporing Verzocht gemist? Overval op geldloper in Groesbeek die bomvest aan moet

Opsporing Verzocht gemist? Overval op geldloper in Groesbeek die bomvest aan moet

Opsporing Verzocht gemist? Overval op geldloper in Groesbeek die bomvest aan moet Dinsdag 12 maart was in Opsporing Verzocht onder andere te zien hoe aandacht werd besteed aan een gewapende overval op een geldloper in Groesbeek. De politie in inmiddels de daders op het spoor. In Opsporing Verzocht worden voor beelden getoond van de overval, waarbij de geldloper gedwongen werd om een bomvest aan te doen, wat overigens niet echt bleek. Kijk hierboven de beelden terug. Heb je meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie. De hele aflevering van Opsporing Verzocht kan je terugkijken bij Gids.tv. Het programma is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Ook in deze uitzending Opsporing Verzocht gemist? Ramkraak juwelierszaak in Losser Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overval op kledingwinkel Amsterdam Bekijk deze video »
TV :

Dinsdag 12 maart was in Opsporing Verzocht onder andere te zien hoe aandacht werd besteed aan een gewapende overval op een geldloper in Groesbeek. De politie in inmiddels de daders op het spoor.

In Opsporing Verzocht worden voor beelden getoond van de overval, waarbij de geldloper gedwongen werd om een bomvest aan te doen, wat overigens niet echt bleek. Kijk hierboven de beelden terug. Heb je meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie.

De hele aflevering van Opsporing Verzocht kan je terugkijken bij Gids.tv. Het programma is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Overval op geldloper in Groesbeek die bomvest aan moet of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, overval, onderzoek, daders, uitzending, gemist, opsporing, npo, opsporing verzocht, uitzending gemist, overvallers, bomvest, tv-programma, groesbeek, belang, gewapende overval, nieuws, geldloper, spoor, hulp, contact, npo 1, terugkijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV