Opsporing Verzocht gemist? Ontwikkelingen in zoektocht naar verdachte Errol Janssen

Opsporing Verzocht gemist? Ontwikkelingen in zoektocht naar verdachte Errol Janssen

<em>Opsporing Verzocht gemist?</em> Ontwikkelingen in zoektocht naar verdachte Errol Janssen Dinsdag 12 maart was in Opsporing Verzocht onder andere te zien hoe aandacht werd besteed aan de van de moord op Karel Pronk verdachte Errol Jansen. In Opsporing Verzocht wordt teruggeblikt op deze zaak, waaruit blijkt dat Jansen wellicht in Harlingen en Franeker is geweest. Kijk hierboven de beelden terug. Heb je meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie. De hele aflevering van Opsporing Verzocht kan je terugkijken bij Gids.tv. Het programma is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Ook in deze uitzending Opsporing Verzocht gemist? Update over voortvluchtige crimineel Shahin Gheiybe Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Verdachten in reeks babbeltrucs in Utrecht Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Ontwikkelingen in zoektocht naar verdachte Errol Janssen

Dinsdag 12 maart was in Opsporing Verzocht onder andere te zien hoe aandacht werd besteed aan de van de moord op Karel Pronk verdachte Errol Jansen.

In Opsporing Verzocht wordt teruggeblikt op deze zaak, waaruit blijkt dat Jansen wellicht in Harlingen en Franeker is geweest. Kijk hierboven de beelden terug. Heb je meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie.

De hele aflevering van Opsporing Verzocht kan je terugkijken bij Gids.tv. Het programma is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Ontwikkelingen in zoektocht naar verdachte Errol Janssen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV