RTL Boulevard gemist? Grote modemerken vertrekken massaal uit Rusland

RTL Boulevard gemist? Grote modemerken vertrekken massaal uit Rusland

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Grote <em>modemerken</em> vertrekken massaal uit <em>Rusland</em> Nadat verschillende bedrijven Rusland boycotten, is het nu de beurt aan een lange lijst van modemerken. Grote merken als Adidas, Mango en Hermès besluiten de afgelopen dagen geen handel meer te willen drijven met de Russen. Nikkie Plessen vertelt in RTL Boulevard over de gevolgen van deze beslissing. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Grote modemerken vertrekken massaal uit Rusland

Nadat verschillende bedrijven Rusland boycotten, is het nu de beurt aan een lange lijst van modemerken. Grote merken als Adidas, Mango en Hermès besluiten de afgelopen dagen geen handel meer te willen drijven met de Russen. Nikkie Plessen vertelt in RTL Boulevard over de gevolgen van deze beslissing.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Grote modemerken vertrekken massaal uit Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV