Video: Tom Coronel verliest weddenschap en tatoeëert Ferrari-logo op zijn kont

Video: Tom Coronel verliest weddenschap en tatoeëert Ferrari-logo op zijn kont

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 14 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Belofte maakt schuld, zo ook voor Tom Coronel. De autocoureur verloor afgelopen raceseizoen een weddenschap en moest het logo van Ferrari op zijn kont laten tatoeëren. Vandaag heeft hij zijn schuld ingelost, bij HLF8 toont Coronel zijn getatoeëerde achterwerk.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Tom Coronel</em> verliest weddenschap en tatoeëert <em>Ferrari-logo</em> op zijn kont Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 14 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Belofte maakt schuld, zo ook voor Tom Coronel. De autocoureur verloor afgelopen raceseizoen een weddenschap en moest het logo van Ferrari op zijn kont laten tatoeëren. Vandaag heeft hij zijn schuld ingelost, bij HLF8 toont Coronel zijn getatoeëerde achterwerk. Lees verder onder de video. Formule 1Dit weekend mag de winnaar van de Grand Prix in Bahrein het podium betreden en zijn de eerste krachtsverhoudingen van het nieuwe F1-seizoen duidelijk. Max Verstappen was de snelste coureur tijdens de testdagen, maar zegt deze toptijd eigenlijk wel iets over het komende F1-seizoen? Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Formule 1
Dit weekend mag de winnaar van de Grand Prix in Bahrein het podium betreden en zijn de eerste krachtsverhoudingen van het nieuwe F1-seizoen duidelijk. Max Verstappen was de snelste coureur tijdens de testdagen, maar zegt deze toptijd eigenlijk wel iets over het komende F1-seizoen?

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV