GTST: Rik hoort van Shanti dat hij opnieuw vader wordt

GTST: Rik hoort van Shanti dat hij opnieuw vader wordt

Shanti is zwanger en probeert dat al dagen aan Rik te vertellen: "Ik had het eigenlijk al veel eerder moeten doen maar ik kon steeds niet het juiste moment vinden." Bekijk zijn reactie hieronder, in het fragment van GTST.

GTST: Rik hoort van <em>Shanti</em> dat hij opnieuw vader wordt Shanti is zwanger en probeert dat al dagen aan Rik te vertellen: "Ik had het eigenlijk al veel eerder moeten doen maar ik kon steeds niet het juiste moment vinden." Bekijk zijn reactie hieronder, in het fragment van GTST. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GTST: Saskia is in shock na verkrachting Roman Bekijk deze video » Lone van Roosendaal verlaat Goede tijden, slechte tijden: "Dank aan alle trouwe kijkers!" (video) Bekijk deze video »
TV :
GTST: Rik hoort van Shanti dat hij opnieuw vader wordt

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op GTST: Rik hoort van Shanti dat hij opnieuw vader wordt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV