Video: Oekraïense vluchtelingen dagen onderweg in propvolle en koude trein

Video: Oekraïense vluchtelingen dagen onderweg in propvolle en koude trein

Veel Oekraïense vluchtelingen willen de grens over richting Polen, op zoek naar veilige grond. Ze zijn echter al dagen onderweg. Correspondent Olaf Koens reist met ze mee in de propvolle en koude trein. Het zijn vooral vrouwen met kinderen, ouderen en ook dieren die de trein betreden, mannen en vaders blijven alleen achter.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: <em>Oekraïense vluchtelingen</em> dagen onderweg in propvolle en koude <em>trein</em> Veel Oekraïense vluchtelingen willen de grens over richting Polen, op zoek naar veilige grond. Ze zijn echter al dagen onderweg. Correspondent Olaf Koens reist met ze mee in de propvolle en koude trein. Het zijn vooral vrouwen met kinderen, ouderen en ook dieren die de trein betreden, mannen en vaders blijven alleen achter. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Humberto gemist? Huib van Mierlo over 'Onderdak Oekraïne' Bekijk deze video » Op1 gemist? VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans over vluchtelingenstroom Bekijk deze video » Op1 gemist? Gemeente Vijfheerenlanden vangt Oekraïners op in gemeentehuis Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Oekraïense vluchtelingen dagen onderweg in propvolle en koude trein


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Oekraïense vluchtelingen dagen onderweg in propvolle en koude trein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV