De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Wende Snijders kreeg precies 'op tijd' corona

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Wende Snijders kreeg precies 'op tijd' corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? Wende Snijders kreeg precies 'op tijd' corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Zangeres Wende Snijders veroverde direct een nominatie voor een Gouden Kalf na haar rol in de film Zurich. Nu is ze te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach en zingt ze daarnaast het nummer 'Dat Is Alles' live in de studio. Snijders begint bijna met touren en is daarom blij dat ze op tijd besmet werd met het coronavirus: "Ik heb het twee weken geleden gehad." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Wende Snijders kreeg precies 'op tijd' corona

Zangeres Wende Snijders veroverde direct een nominatie voor een Gouden Kalf na haar rol in de film Zurich. Nu is ze te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach en zingt ze daarnaast het nummer 'Dat Is Alles' live in de studio. Snijders begint bijna met touren en is daarom blij dat ze op tijd besmet werd met het coronavirus: "Ik heb het twee weken geleden gehad."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV