Maarten van Rossem: "Ga stemmen. Het is belangrijk dat de democratie functioneert" (video)

Maarten van Rossem: "Ga stemmen. Het is belangrijk dat de democratie functioneert" (video)

Maarten van Rossem: "Ga stemmen. Het is belangrijk dat de democratie functioneert" (video) We zien steeds meer BN'ers als lijstduwers. Voor de PvdA zien we historicus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem als lijstduwer: "Ga stemmen. Waarop maakt voor mij niet zo uit. Belangrijk is dat de democratie functioneert." Ook staat in Den Haag de 79-jarige acteur en presentator Edwin Rutten, beter bekend als Ome Willem, op de lijst voor D66. Bekijk de Shownieuws-video over meerdere bekende lijstduwers hierboven. Bekijk ook Bekijk beelden van een geëmotioneerde Maarten van Rossem in Wintertijd Bekijk deze video » René bij Vandaag Inside over Maarten van Rossems 'doodgaan op tv'-uitspraak: "Misvormt" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

We zien steeds meer BN'ers als lijstduwers. Voor de PvdA zien we historicus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem als lijstduwer: "Ga stemmen. Waarop maakt voor mij niet zo uit. Belangrijk is dat de democratie functioneert." Ook staat in Den Haag de 79-jarige acteur en presentator Edwin Rutten, beter bekend als Ome Willem, op de lijst voor D66. Bekijk de Shownieuws-video over meerdere bekende lijstduwers hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem: "Ga stemmen. Het is belangrijk dat de democratie functioneert" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV