Bekijk de eerste beelden van Loiza Lamers in Rooijakkers Over de Vloer

Bekijk de eerste beelden van Loiza Lamers in Rooijakkers Over de Vloer

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers in Rooijakkers over de vloer, het programma waarin hij meeloopt met verschillende bekende Nederlanders, op bezoek bij Loiza Lamers. Art spreekt het model over haar leven en carrière.

Kritiek en haat
In een nieuwe aflevering gaat Art Rooijakkers langs bij transgendermodel Loiza Lamers. Daar ontmoet hij haar grote liefde Jelle. Art is verbaasd dat Jelle door zijn relatie met Loiza een hoop kritiek en haat over zich heen krijgt. Ook vraagt de presentator zich af of de twee binnenkort gaan samenwonen. Bekijk een fragment van dit gesprek in de promo hieronder.

Bekijk de eerste beelden van Loiza Lamers in <em>Rooijakkers Over de Vloer</em> In deze aflevering gaat Art Rooijakkers in Rooijakkers over de vloer, het programma waarin hij meeloopt met verschillende bekende Nederlanders, op bezoek bij Loiza Lamers. Art spreekt het model over haar leven en carrière. Kritiek en haatIn een nieuwe aflevering gaat Art Rooijakkers langs bij transgendermodel Loiza Lamers. Daar ontmoet hij haar grote liefde Jelle. Art is verbaasd dat Jelle door zijn relatie met Loiza een hoop kritiek en haat over zich heen krijgt. Ook vraagt de presentator zich af of de twee binnenkort gaan samenwonen. Bekijk een fragment van dit gesprek in de promo hieronder. Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tino Martin in Rooijakkers over de Vloer over 'dronken optreden' tijdens Bevrijdingsdag Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Tino Martin bezoekt het graf van zijn overleden zus Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van Loiza Lamers in Rooijakkers Over de Vloer

Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV