Lang Leve de Liefde: Marit twijfelt of ze in huidige wereld wel kinderen wil laten opgroeien

Lang Leve de Liefde: Marit twijfelt of ze in huidige wereld wel kinderen wil laten opgroeien

Marit en Robin gaan direct de diepte in tijdens hun date en spreken hun verlangens over de toekomst en het hebben van kinderen uit. Marit heeft nog wel wat twijfels over dat laatste: "Ik heb mezelf altijd als moeder gezien maar ik twijfel of ik in deze wereld wel kinderen wil laten opgroeien." Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: <em>Marit</em> twijfelt of ze in huidige wereld wel kinderen wil laten opgroeien Marit en Robin gaan direct de diepte in tijdens hun date en spreken hun verlangens over de toekomst en het hebben van kinderen uit. Marit heeft nog wel wat twijfels over dat laatste: "Ik heb mezelf altijd als moeder gezien maar ik twijfel of ik in deze wereld wel kinderen wil laten opgroeien." Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Bloedirritant: Amy zet kraan Peter uit omdat hij op het milieu moet letten (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Zien: Vrouw neemt zelfgemaakte trouwjurk mee naar Lang Leve de Liefde-villa Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV