Jinek & RTL Nieuws Uitslagenavond gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek & RTL Nieuws Uitslagenavond gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek & RTL Nieuws Uitslagenavond gemist? Bekijk hier de hele uitzending Als tegenhanger van de traditionele uitslagenavond van de NOS organiseert ook RTL een uitslagenavond voor de gemeenteraadsverkiezingen, die een mix is tussen talkshow Jinek en nieuwsbulletins van het RTL Nieuws. Woensdag vanaf 21.30 uur. Alle fragmenten uit deze uitzending Iris Meerts bij Jinek: "Door Oekraïense vluchtelingen is woningcrisis nóg duidelijker" Bekijk deze video » Gerdi Verbeet totaal verbijsterd door woningcrisis: "Het is bizar, duurt jaren en jaren" Bekijk deze video » Zien: 'fittie' tussen Mark Rutte en Jaïr Ferwerda over elektrische fiets Bekijk deze video » Sophie Frankenmolen vertelt waarom jongeren niet stemmen: "Wat doet die gemeenteraad?" Bekijk deze video » Jinek gemist? Fons Lambie ziet "trieste" opkomstcijfers gemeenteraadsverkiezingen Bekijk deze video » Jinek: Gerdi Verbeet ziet samenwerking PvdA en GroenLinks als noodzakelijk Bekijk deze video » Jinek: Dit zijn de grote winnaars en verliezers van de gemeenteraadsverkiezingen Bekijk deze video » DuidingIn de uitslagenavond van RTL 4 zijn Eva Jinek aan de talkshowtafel, Antoine Peeters in de studio van RTL Nieuws en Fons Lambie als verslaggever de rode draad. Een aantal gasten versterken Jinek aan tafel om de uitslagen te duiden. In het landOok in het land worden verschillende interviews gehouden en uitslagen geduid. Samen met de achterban van verschillende lokale en landelijke partijen wordt er naar de uitslagen gekeken. Bekijk ook Jeroen Pauw pakt Hugo de Jonge aan: 'CDA'ers willen u niet zien in deze tijd' (video) Bekijk deze video » Verkiezingsvragenvuur: Sigrid Kaag (D66) wil dat iedereen een goed leven heeft Bekijk deze video » Geert Wilders: 'Ik lig met griep in bed maar wil dit nog wel even kwijt' Bekijk deze video »
Uitzending :
Jinek - Afl. 17
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Als tegenhanger van de traditionele uitslagenavond van de NOS organiseert ook RTL een uitslagenavond voor de gemeenteraadsverkiezingen, die een mix is tussen talkshow Jinek en nieuwsbulletins van het RTL Nieuws. Woensdag vanaf 21.30 uur.

Duiding
In de uitslagenavond van RTL 4 zijn Eva Jinek aan de talkshowtafel, Antoine Peeters in de studio van RTL Nieuws en Fons Lambie als verslaggever de rode draad. Een aantal gasten versterken Jinek aan tafel om de uitslagen te duiden.

In het land
Ook in het land worden verschillende interviews gehouden en uitslagen geduid. Samen met de achterban van verschillende lokale en landelijke partijen wordt er naar de uitslagen gekeken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV