Gerdi Verbeet totaal verbijsterd door woningcrisis: "Het is bizar, duurt jaren en jaren"

Gerdi Verbeet totaal verbijsterd door woningcrisis: "Het is bizar, duurt jaren en jaren"

De woningcrisis houdt Nederland inmiddels al tijden in zijn greep, en een oplossing lijkt nog altijd ver weg. PvdA-politica en voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet is aan tafel bij Jinek totaal verbijsterd door deze crisis. "Het is bizar. [...] Het duurt jaren en jaren."

Hieronder zie je een fragment uit Jinek & RTL Nieuws Uitslagenavond. Je kunt ook deze hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gerdi Verbeet</em> totaal verbijsterd door woningcrisis: &quot;Het is bizar, duurt jaren en jaren&quot; De woningcrisis houdt Nederland inmiddels al tijden in zijn greep, en een oplossing lijkt nog altijd ver weg. PvdA-politica en voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet is aan tafel bij Jinek totaal verbijsterd door deze crisis. "Het is bizar. [...] Het duurt jaren en jaren." Hieronder zie je een fragment uit Jinek & RTL Nieuws Uitslagenavond. Je kunt ook deze hele uitzending terugkijken bij Gids.tv. PerplexVerbeet vertelt dat ze ook "perplex" is door het feit dat een hoogopgeleid, ontwikkeld land als Nederland niet in staat is deze "basale behoefte" te vervullen. Ze beseft dat de vraag naar woningen is gegroeid door de stijging van het aantal eenpersoons-huishoudens en de komst van vluchtelingen, maar vindt dat "geen excuus". In het gesprek lijkt ze ook de vele regels te hekelen waar mensen en projecten aan moeten voldoen. Bekijk het fragment uit Jinek & RTL Nieuws Uitslagenavond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gerdi Verbeet totaal verbijsterd door woningcrisis: "Het is bizar, duurt jaren en jaren"

Perplex
Verbeet vertelt dat ze ook "perplex" is door het feit dat een hoogopgeleid, ontwikkeld land als Nederland niet in staat is deze "basale behoefte" te vervullen. Ze beseft dat de vraag naar woningen is gegroeid door de stijging van het aantal eenpersoons-huishoudens en de komst van vluchtelingen, maar vindt dat "geen excuus". In het gesprek lijkt ze ook de vele regels te hekelen waar mensen en projecten aan moeten voldoen.

Bekijk het fragment uit Jinek & RTL Nieuws Uitslagenavond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV