Hugo Kennis over vriendschap Loiza Lamers: "We kunnen aardig drinken samen"

Hugo Kennis over vriendschap Loiza Lamers: "We kunnen aardig drinken samen"

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers in Rooijakkers over de vloer, het programma waarin hij meeloopt met verschillende bekende Nederlanders, op bezoek bij Loiza Lamers. Art spreekt het model over haar leven en carrière.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hugo Kennis</em> over vriendschap <em>Loiza Lamers</em>: &quot;We kunnen aardig drinken samen&quot; In deze aflevering gaat Art Rooijakkers in Rooijakkers over de vloer, het programma waarin hij meeloopt met verschillende bekende Nederlanders, op bezoek bij Loiza Lamers. Art spreekt het model over haar leven en carrière. Tekst gaat verder onder de video. Loiza Lamers en Hugo Kennis leerden elkaar kennen tijdens een spelshow, sindsdien hebben de twee een innige vriendschap. Art Rooijakkers brengt een bezoekje aan Hugo in de sportschool. Daar vraagt hij de tv-kok het hemd van het lijf over zijn beste vriendin. Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hugo Kennis over vriendschap Loiza Lamers: "We kunnen aardig drinken samen"

Loiza Lamers en Hugo Kennis leerden elkaar kennen tijdens een spelshow, sindsdien hebben de twee een innige vriendschap. Art Rooijakkers brengt een bezoekje aan Hugo in de sportschool. Daar vraagt hij de tv-kok het hemd van het lijf over zijn beste vriendin.

Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV