Evert Santegoeds reageert op verkeerde Amalia cover Privé: "Behoorlijk pijnlijk"

Evert Santegoeds reageert op verkeerde Amalia cover Privé: "Behoorlijk pijnlijk"

Evert Santegoeds heeft een forse fout gemaakt. Op de cover van de Privé pronkt pontificaal een foto van prinses Amalia en haar mogelijke vriendje, samen op skivakantie in het Oostenrijkse Lech. Maar na enig onderzoek blijkt het helemaal niet om de prinses te gaan. Evert reageert in Shownieuws op deze onvoorstelbare blunder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Evert Santegoeds</em> reageert op <em>verkeerde Amalia</em> cover Privé: &quot;Behoorlijk pijnlijk&quot; Evert Santegoeds heeft een forse fout gemaakt. Op de cover van de Privé pronkt pontificaal een foto van prinses Amalia en haar mogelijke vriendje, samen op skivakantie in het Oostenrijkse Lech. Maar na enig onderzoek blijkt het helemaal niet om de prinses te gaan. Evert reageert in Shownieuws op deze onvoorstelbare blunder. Tekst gaat verder onder de video. Buitengewoon pijnlijk"Het is buitengewoon pijnlijk", aldus Evert Santegoeds in Shownieuws. Hij betreurt het enorm dat dit niemand is opgevallen. Net zomin als de andere Nederlandse media, kranten en showbizzprogramma’s, die begin vorige week een melding maakten van het bestaan van deze foto. Evert vertelt dat ze er in de volgende uitgave van de privé uitgebreid op terugkomen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Buitengewoon pijnlijk
"Het is buitengewoon pijnlijk", aldus Evert Santegoeds in Shownieuws. Hij betreurt het enorm dat dit niemand is opgevallen. Net zomin als de andere Nederlandse media, kranten en showbizzprogramma’s, die begin vorige week een melding maakten van het bestaan van deze foto. Evert vertelt dat ze er in de volgende uitgave van de privé uitgebreid op terugkomen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds reageert op verkeerde Amalia cover Privé: "Behoorlijk pijnlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV