Opluchting bij Volt: Campagne heeft geleden onder affaire Nilüfer Gündoğan

Opluchting bij Volt: Campagne heeft geleden onder affaire Nilüfer Gündoğan

Na een aantal rumoerige weken bij Volt bracht de verkiezingsavond in Amsterdam voor velen onverwachte opluchting. De pro-Europese partij moest vrezen voor een teleurstellende uitslag door de affaire rond Kamerlid Nilüfer Gündoğan, maar de exitpolls lijken erop te duiden dat Volt zetels pakt in een aantal gemeenteraden.

Tekst gaat verder onder de video.

Opluchting bij <em>Volt</em>: Campagne heeft geleden onder affaire <em>Nilüfer Gündoğan</em> Na een aantal rumoerige weken bij Volt bracht de verkiezingsavond in Amsterdam voor velen onverwachte opluchting. De pro-Europese partij moest vrezen voor een teleurstellende uitslag door de affaire rond Kamerlid Nilüfer Gündoğan, maar de exitpolls lijken erop te duiden dat Volt zetels pakt in een aantal gemeenteraden. Tekst gaat verder onder de video. Campagne heeft geledenBij de partijen GroenLinks en Volt in Amsterdam was blijdschap na de verkiezingsuitslag. Desondanks denkt Itay Garmy, lid van Volt Amsterdam, dat de campagne van de partij wel degelijk heeft geleden onder de kwestie rondom Volt-kamerlid Nilüfer Gündoğan. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Volt-leden Marieke Koekkoek en Nilüfer Gündogan zijn duidelijk geen vrienden Bekijk deze video » Gemeenteraadverkiezingen 2022: PvdA de grootste in Amsterdam volgens extipolls (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Opluchting bij Volt: Campagne heeft geleden onder affaire Nilüfer Gündoğan

Campagne heeft geleden
Bij de partijen GroenLinks en Volt in Amsterdam was blijdschap na de verkiezingsuitslag. Desondanks denkt Itay Garmy, lid van Volt Amsterdam, dat de campagne van de partij wel degelijk heeft geleden onder de kwestie rondom Volt-kamerlid Nilüfer Gündoğan.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opluchting bij Volt: Campagne heeft geleden onder affaire Nilüfer Gündoğan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV