Anne werd aangezien voor prinses Amalia op cover Privé: "Gekke ervaring"

Anne werd aangezien voor prinses Amalia op cover Privé: "Gekke ervaring"

Evert Santegoeds is flink door het gegaan voor het plaatsen van een vermeende foto van prinses Amalia en haar vriend op de cover van weekblad Privé. Echter bleek het helemaal niet om de dochter van koning Willem-Alexander te gaan, maar om Anne. In RTL Boulevard reageert ze op alle commotie rondom de foto.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Anne</em> werd aangezien voor <em>prinses Amalia</em> op cover Privé: &quot;Gekke ervaring&quot; Evert Santegoeds is flink door het gegaan voor het plaatsen van een vermeende foto van prinses Amalia en haar vriend op de cover van weekblad Privé. Echter bleek het helemaal niet om de dochter van koning Willem-Alexander te gaan, maar om Anne. In RTL Boulevard reageert ze op alle commotie rondom de foto. Tekst gaat verder onder de video. Gekke ervaringAnne kreeg van verschillende mensen foto's doorgestuurd en vindt het een 'gekke ervaring' om zichzelf samen met haar broertje in het weekblad te zien. Evert Santegoeds heeft laten weten dat hij er in de volgende uitgave van de privé uitgebreid op terugkomen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Anne werd aangezien voor prinses Amalia op cover Privé: "Gekke ervaring"

Gekke ervaring
Anne kreeg van verschillende mensen foto's doorgestuurd en vindt het een 'gekke ervaring' om zichzelf samen met haar broertje in het weekblad te zien. Evert Santegoeds heeft laten weten dat hij er in de volgende uitgave van de privé uitgebreid op terugkomen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Anne werd aangezien voor prinses Amalia op cover Privé: "Gekke ervaring" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV