Heel Holland Bakt: Er staat een paard in de tent (video)

Heel Holland Bakt: Er staat een paard in de tent (video)

André van Duin, de presentator van Heel Holland Bakt neemt een speciale video op voor het populaire bakprogramma. De titel van de komische video is "Er staat een paard in de... tent." Bekijk de Heel Holland Bakt-video hieronder.

Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em>: Er staat een paard in de tent (video) André van Duin, de presentator van Heel Holland Bakt neemt een speciale video op voor het populaire bakprogramma. De titel van de komische video is "Er staat een paard in de... tent." Bekijk de Heel Holland Bakt-video hieronder. Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heel Holland Bakt gemist? Bloed, zweet en tranen voor honderdzestig madeleines (video) Bekijk deze video » André van Duin over kijkcijfers Heel Holland Bakt: "Ben ik zeer blij mee" Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt: Er staat een paard in de tent (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt: Er staat een paard in de tent (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV