Zien: Uit een gevoel van onmacht is Floortje Dessing afgereisd naar Oekraïne

Zien: Uit een gevoel van onmacht is Floortje Dessing afgereisd naar Oekraïne

Vanavond begint een nieuw seizoen van het reisprogramma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, hierin bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. In de eerste aflevering reist Floortje naar de Britse Alisa en Richard die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle. Ook reisde Floortje naar Oekraïne om met eigen ogen de oorlogssituatie daar te aanschouwen. Bekijk een fragment van deze reis dat ze woensdag op Instagram deelde hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Uit een gevoel van onmacht is <em>Floortje Dessing</em> afgereisd naar Oekraïne Vanavond begint een nieuw seizoen van het reisprogramma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, hierin bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. In de eerste aflevering reist Floortje naar de Britse Alisa en Richard die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle. Ook reisde Floortje naar Oekraïne om met eigen ogen de oorlogssituatie daar te aanschouwen. Bekijk een fragment van deze reis dat ze woensdag op Instagram deelde hieronder. Lees verder onder de video. Schrijnende situatieFloortje is begin maart afgereisd naar Roemenië om aan de grens met Oekraïne met eigen ogen de situatie daar te aanschouwen. Ze interviewt er vluchtelingen uit het getroffen land en brengt in beeld hoe schrijnend de situatie is. Bekijk een video van deze reis hierboven. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is vanaf vanavond, donderdag 17 maart, iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Schrijnende situatie
Floortje is begin maart afgereisd naar Roemenië om aan de grens met Oekraïne met eigen ogen de situatie daar te aanschouwen. Ze interviewt er vluchtelingen uit het getroffen land en brengt in beeld hoe schrijnend de situatie is. Bekijk een video van deze reis hierboven.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is vanaf vanavond, donderdag 17 maart, iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV