Hoge Bomen met Sonja Bakker over o.a. de plagiaatkwestie: "Voelde me klein" (video)

Hoge Bomen met Sonja Bakker over o.a. de plagiaatkwestie: "Voelde me klein" (video)

Komende zaterdag schuift Sonja Bakker aan in een nieuwe aflevering van Hoge Bomen. Nederlands bekendste dieetgoeroe is te gast bij Jeroen van der Boom. Bekijk de eerste beelden van deze uitzending hieronder.

Plagiaatkwestie
Sonja's jeugd en de start van haar succesvolle carrière worden uitgebreid besproken, maar ze doet ook voor het eerst haar verhaal over haar onstuimige liefdesleven en de plagiaatkwestie: "Ik voelde me heel klein en ik was heel boos", aldus Sonja. Bekijk een fragment uit Hoge Bomen (19 maart) hieronder.

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hoge Bomen</em> met Sonja Bakker over o.a. de plagiaatkwestie: &quot;Voelde me klein&quot; (video) Komende zaterdag schuift Sonja Bakker aan in een nieuwe aflevering van Hoge Bomen. Nederlands bekendste dieetgoeroe is te gast bij Jeroen van der Boom. Bekijk de eerste beelden van deze uitzending hieronder. PlagiaatkwestieSonja's jeugd en de start van haar succesvolle carrière worden uitgebreid besproken, maar ze doet ook voor het eerst haar verhaal over haar onstuimige liefdesleven en de plagiaatkwestie: "Ik voelde me heel klein en ik was heel boos", aldus Sonja. Bekijk een fragment uit Hoge Bomen (19 maart) hieronder. Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen over Hoge Bomen met Ronald Koeman: 'Ze zijn niet toerekeningsvatbaar' Bekijk deze video » Hoge Bomen gemist? Voetballers eren Ronald Koeman met videoboodschap Bekijk deze video »
TV :
Hoge Bomen met Sonja Bakker over o.a. de plagiaatkwestie: "Voelde me klein" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV